Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رامسر، حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه امشب در جمع خبرنگاران شهرستان رامسر با بیان اینکه حدود ۸۰ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی مازندران هستند، اظهار کرد: از همگی درخواست داریم همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم اطلاعات لازم را در این سامانه جمع‌آوری و ثبت کنیم، البته برای ثبت‌نام در سامانه مددجویان باید دارای شماره تلفن همراه و کد پستی به نام خود باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی سها خبر داد، گفت: سیستم امداد هوشمند سها به گونه‌ای است که مددجویان خودشان می‌توانند با تلفن همراه خود سوالات و یا مسائل را ثبت کنند که به صورت آنلاین به مشکلات‌شان رسیدگی شود که در این صورت از صرف وقت و بسیاری از مشکلات مددجویان جلوگیری کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به اینکه بیش از ۴۰۰ مرکز نیکوکاری در استان وجود دارد و در ۶ ماه اول سال صد میلیارد تومان از طریق مراکز نیکوکاری کمک شد، خاطرنشان کرد: حدود یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار غذای گرم اهدا کردیم و همچنین ۱۷۰ هزار سبد غذایی توزیع شد.

این مسؤول بودجه اشتغال سال گذشته را ۲۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این مبلغ برای سال جاری ۴۴۰ میلیارد تومان بوده است.

عالیشاه با تأکید بر اینکه کمیته امداد امام خمینی مازندران در تمام سرفصل‌های حمایتی نیروهای فعال دارند و در حال تلاش برای خدمت‌رسانی هستند، تصریح کرد: همچنین از مردم و خیرین نیز می‌خواهیم که به کمیته امداد در خدمت دهی بهتر به خانوارهای نیازمند کمک کنند.

 وی اضافه کرد: از برنامه مهم دیگر کمیته امداد "امداد هوشمند" نام دارد و به نوعی کوچ سیستمی است و این سیستم برای جمع‌آوری صدقات به این صورت که افراد از طریق کد کیو آر و برگه کدهای صادر شده برای آنها‌ با استفاده از گوشی موبایل خود و نرم‌افزار مورد نظر می‌توانند صدقات  خود را واریز کنند که این ابزار بسیاری از موانع را برطرف می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با بیان اینکه آموزش برای کمیته امداد بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: حدود ۱۲ هزار دانش آموز،  یک هزار و ۶۰۰ دانشجو زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی مازندران و همچنین تعداد خانوارهای زیرپوشش حدود ۸۰ هزار خانوار هستند.

عالیشاه با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری زیر نظر کمیته امداد امام خمینی هستند و با هم کار می‌کنند، گفت: در جهت جلوگیری از موازی کاری و بحث یکسان‌سازی خیران پنل مرکز نیکوکاری را راه اندازی کردیم که در این صورت رفع شبهات شده و این چنین راحتی به کل محرومان و همچنین خیرین دسترسی داریم که کار بسیار مهمی است.

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر کل کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای